Home » Education » Jawatan Kosong Terkini Jun UNISEL-Pemandu Bas

Jawatan Kosong Terkini Jun UNISEL-Pemandu Bas

Date: 2 Jun 2014 | Education
Reviewed by jakos Rating: 4.5
Jawatan Kosong Terkini Jun UNISEL-Pemandu Bas 99out of 100 based on 100 ratings. 1 user reviews.
FacebookEmailShare

Jawatan kosong UNISEL yang ditawarkan:

1) JAWATAN: PENGURUS ASRAMA (GRED N41)

Jawatan Kosong Terkini Jun UNISEL-Pemandu Bas

SYARAT KELAYAKAN:
-Warganegara Malaysia;
-Berumur tidak melebihi dari 56 tahun pada tarikh lantikan jawatan;
-Berkelayakan Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya atau;
-Berkelayakan Diploma yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya dan mempunyai pengalaman sekurang-kurangnya 10 tahun dalam bidang berkaitan dan;
-Kepujian Bahasa Malaysia/Bahasa Melayu (termasuk lulus Ujian Lisan) pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan.

DESKRIPSI TUGAS:
-Bertanggungjawab merancang,mengurus, memastikan pelaksanaan pengurusan asrama kediaman, memantau pentadbiran am dan sumber manusia, penempatan pelajar, menyelenggara bangunan serta membangunkan sahsiah diri pelajar.
-Turut bertanggungjawab menasihati pengurusan Hal Ehwal Pelajar mengenai hal-hal pengurusan asrama kediaman dan pembangunan pelajar, sama ada melulus atau menolak permohonan penginapan pelajar dan memantau aktiviti-aktiviti pembangunan pelajar di peringkat asrama kediaman.

2) JAWATAN: PENOLONG PENGURUS ASRAMA (GRED N27)

SYARAT KELAYAKAN:
-Warganegara Malaysia;
-Berumur tidak melebihi dari 56 tahun pada tarikh lantikan jawatan;
-Berkelayakan Diploma dalam bidang berkaitan yang diiktiraf oleh kerajaan dari institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
-Kepujian Bahasa Malaysia/Bahasa Melayu (termasuk lulus Ujian Lisan) pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan.

DESKRIPSI TUGAS:
-Bertanggungjawab mengurus pelajar dan asrama kediaman dengan kerjasama Pengurus Asrama dalam melancarkan pentadbiran asrama berkaitan dengan pelajar, fasiliti dan kemudahan – kemudahan asrama yang lain.

3) JAWATAN : PEMANDU BAS (PSV)/ PEMANDU (R6)

SYARAT KELAYAKAN:
-Warganegara Malaysia;
-Berumur tidak melebihi dari 56 tahun pada tarikh lantikan jawatan;
-Berkelayakan Sijil Rendah Pelajaran (SRP)/Penilaian Menegah Rendah (PMR) atau sekurang-kurangnya Tamat Darjah 6 sekolah rendah bantuan penuh kerajaan.
-Memiliki lesen memandu Kelas B2/D/E yang dikeluarkan oleh Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ)(kecuali lesen memandu dalam tempoh percubaan (P)).
-Memiliki lesen memandu E-Bas BTM > 7500 KG dan lesen kenderaan perkhidmatan awam (PSV).
-Berkebolehan memandu, mengendali dan menyelenggara kenderaan bermotor berkenaan diliputi oleh skim ini dan juga berkebolehan bertutur, membaca dan menulis dalam Bahasa Malaysia dengan baik.

CATATAN AM  :
Pemohon yang berminat hendaklah menyertakan resume (sila sertakan  dua (2) nama sebagai rujukan beserta alamat penuh dan nombor telefon untuk dihubungi) dan sijil-sijil berkaitan. Borang permohonan boleh dimuat turun dari laman web rasmi Unisel –  KLIK DISINI UNTUK MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN

Permohonan hendaklah dihantar terus ke alamat berikut :-

Pengurus Besar
Bahagian Pentadbiran & Sumber Manusia
Universiti Selangor
Kampus Bestari Jaya
Jalan Timur Tambahan
45600 Bestari Jaya
Selangor

U/P : Unit Perjawatan & Khidmat Sokongan
Tel  : 03-3280 5077 / 5058
Sila tulis nama jawatan dipohon di bahagian atas sebelah kanan sampul surat.

Permohonan juga boleh diemel ke perjawatan@unisel.edu.my
Subjek (tajuk) emel adalah mengikut jawatan yang dipohon. Contoh : Pengurus Asrama / Penolong Pengurus Asrama / Pemandu Bas

Tarikh akhir penerimaan borang permohonan adalah pada atau sebelum 16 Jun 2014.

CATATAN AM:
Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.
Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas tiga (3) bulan pada tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya. Permohonan yang tidak lengkap tidak akan diproses.

Join Our Facebook Community

NOTE: HOW TO APPLY POSITION OFFERED

Advertisements and any job vacancies displayed on this blog has nothing to do with us. We only convey information about this ads from the original job offer. Maybe no advertising and information office we show in this blog about exactly. We not be responsible on any problems that occur through advertisements offered and displayed on this blog.

Thus, any application, questions, confusion and any problems you may have regarding the position you are interested, please inquire directly to the department, ministry or company that advertises the vacancy, either by email, websites, phone numbers, etc. provided by them.

To visitor who wish to apply for available positions please click the link provided in the ads and please follow the instructions given to know how the means to leave any comments how to apply. Do not disclose your personal information to public. We not be liable for all personal information that disclosed.

You can help your friend or the other by share this Jawatan or Job Vacancy by facebook , twitter or other your social media.

Best Regards

FacebookEmailShare
  • Search for:
  • Join Our Facebook Community

    join jawatan kosong kini facenook page
  • Archives

  • Top career_jobs blogs

Go to TOP